Ediţia online a cotidianului L'Equipe a prezentat declaraţiile Simonei Halep, prin care îşi anunţă dorinţa de a câştiga FedCup, comentând că Franţa a fost pusă astfel în gardă, înaintea semifinalei cu România, din aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După ce şi-a văzut finalul de sezon stricat de o accidentare la spate, Halep, care a cedat în ianuarie, în optimile de finală ale Australian Open, în faţa Serenei Williams, creşte în putere. E a arătat deja asta, week-end-ul trecut, la Ostrava, în sfertul de finală contra Cehiei. Ea şi-a câştigat cele două meciuri de simplu, în special în faţa Karolinei Pliskova, şi a purtat România către o premieră istorică în ultimul careu al unei competiţii pe care a făcut-o obiectivul ei prioritar în acest an", a scris sursa citată. 

"Când a început sezonul, am spus că obiectvul meu principal este de a juca bine în FedCup şi de a reuşi un rezultat mare. Sper cu adevărat că vom putea câştiga viitoarea întâlnire. Asta ar fi enorm pentru noi, pentru ţara noastră. Doresc cu adevărat să ridic trofeul", a spus Halep.

"Franţa, care va găzdui semifinala cu România, la 20 şi 21 aprilie, este avertizată: va înfrunta un fost număr 1 mondial super-motivat şi al cărui bilanţ în FedCup ar trebui să le îngrijoreze pe jucătoarele lui Julien Benneteau: 18 victorii şi doar cinci înfrângeri la simplu, ultima în 2016, contra germanei Angelique Kerber", a comentat L'Equipe declaraţiile Simonei Halep.

România a învins Cehia, la Ostrava, cu scorul de 3-2, obţinând biletele pentru semifinalele FedCup, fază în care Simona Halep şi coechipierele ei vor da piept cu Franţa, care a trecut în sferturi de Belgia, cu 3-0, la Liege. România va evolua în deplasare, la 20 şi 21 aprilie, în această fază a competiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.