Atacantul Toni Kroos a declarat, sâmbătă, după ce a marcat golul victoriei Germaniei în meciul cu Suedia, că mulţi în ţara sa s-ar fi bucurat dacă naţionala ar fi fost eliminată de la Cupa Mondială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Bineînţeles, primul gol (n.r. - marcat de Suedia) este din vina mea. Când dai 400 de pase într-un meci, se poate întâmpla ca una sau două să nu ajungă unde trebuie. Acum, trebie să ne gândim la recuperare, pentru că nu avem suficient timp înaintea meciului cu Coreea de Sud. În ansamblu, eu repet că am jucat bine în unele momente, dar nu ne-am fructificat şansele avute. Am fost aspru criticaţi, pe bună dreptate şi mulţi în Germania s-ar fi bucurat dacă am fi fost eliminaţi", a declarat Kroos, potrivit AFP.

Germania, campioana mondială en-titre, a învins Suedia, scor 2-1, sâmbătă, la Soci, cu un gol marcat de Toni Kroos, în minutul 90+5.

Suedia a deschis scorul prin Toivonen, în minutul 32, iar pentru Germania a egalat Reus, în minutul 48.

În minutul 90+5, Kroos a adus victoria campioanei mondiale cu o lovitură liberă de la marginea careului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.