Jürgen Klopp, antrenorul echipei Liverpool, a declarat, marţi seară, că nu are ce să le reproşeze jucătorilor săi după victoria cu FC Porto, scor 2-0, din turul sferturilor Ligii Campionilor. În schimb, tehnicianul celor de la FC Porto, Sergio Conceicao, crede că echipa sa merita să marcheze un gol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem fericiţi, dar în retur va fi greu. Am marcat de două ori şi am avut controlul balonului. Chiar am jucat foarte bine", a declarat Klopp.

"Meritam să marcăm un gol în faţa acestei echipe atât de puternice. Am acoperit bine spaţiile, dar am făcut greşeli individuale la golurile primite. A fost doar turul şi vom avea plăcerea să jucăm cu Liverpool la Porto, Atunci vom vedea cine merită să meargă mai departe", a afirmat, la rândul lui, Sergio Conceicao.

Formaţia Liverpool a învins, marţi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Porto, într-un meci din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Golurile au fost marcate de Keita ‘5 şi Firmino ’26.

Arbitru de rezervă a fost Ovidiu Haţegan. Meciul a fost condus la centru de spaniolul Antonio Mateu Lahoz.

Partida retur este programată la Porto, în 17 aprilie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.