Internaţionalul francez Kingsley Coman ar putea fi sancţionat de clubul Bayer Munchen pentru că nu a "nimerit" maşina potrivită cu care s-a dus la antreanment, informează presa internaţională, care citează cotidianul Bild.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Coman s-a dus la baza de pregătire cu o altă maşină decât cea furnizată de Audi, constructorul german fiind acţionar la clubul Bayern Munchen, alături de Adidas şi Allianz.

"Aş dori să cer iertare clubului şi Audi pentru că nu am venit la antrenament cu maşina primită. Motivul a fost că aveam o oglindă retrovizoare deteriorată la Audiul meu. Dar tot a fost o greşeală", a declarat jucătorul de 23 de ani, care s-a deplasat cu un McLaren 570S Spider.

Coman va trebui, probabil după ridicarea restricţiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus, să meargă la fabrica Audi de la Ingolstadt şi să participe la o şedinţă de autografe.

În plus, amenda pentru faptul că un jucător nu foloseşte un automobil produs de grupul Volkswagen este de 50.000 de euro. În urmă cu câteva luni, Niklas Sule şi Philippe Coutinho au comis aceeaşi eroare şi au ajuns la baza de antrenament cu automobile Ferrari, respectiv Mercedes. 

Jucătorii echipei din Bavaria au început antrenamentele, ei pregătindu-se în grupuri mici şi cu respectarea unor reguli legate de împiedicarea răspândirii infecţiilor cu coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.