Mijlocaşul echipei Bayern Munchen Joshua Kimmich a fost întâmpinat, luni, de coechipieri, cu aplauza frenetice, la prima şedinţă de pregătire efectuată din 17 noiembrie 2021, informează dailymail.co.uk, care citează Bild.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kimmich a refuzat să se vaccineze şi coronavirusul i-a provocat multe neplăceri. Mai întâi, el a fost nevoit să intre în izolare pentru că a fost caz contact. Nici nu a ieşit bine din izolare că a contractat virusul şi a intrat iar în carantină.

După ce a ieşit a doua oară din izolare, jucătorul de 26 de ani nu s-a putut antrena deoarece a făcut complicaţii la plămâni din cauza bolii Covid-19.

El abia acum a fost apt să se antreneze şi, după cele aproape două luni cât a lipsit, a fost primit călduros de colegi.

În afara problemelor de sănătate avute, Kimmich s-a ales şi cu salariul tăiat, după ce clubul bavarez a decis să nu-şi plătească jucătorii nevaccinaţi în perioada în care lipsesc din cauză că se infectează cu Sars-CoV-2.

Joshua Kimmich, care a dat asigurări că şi-a schimbat opinia despre vaccinare, a fost ales dezamăgirea anului de către jucătorii din Bundesliga. Dintre 234 de fotbalişti care au votat, 14,1 la sută l-au desemnat pe Kimmich la acest nedorit premiu, din cauza reticenţei lui faţă de serul anti-Covid-19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.