Olandeza Kiki Bertens, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 7, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-2, 4-6, 7-6 (6), de Viktoria Kuzmova din Slovacia, locul 46 WTA, în turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kuzmova s-a impus după un meci care a durat două ore şi 11 minute şi va evolua în faza următoare cu americanca Sofia Kenin, locul 37 WTA, care a eliminat o altă favorită, rusoaica Daria Kasatkina, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 11, cu scorul de 6-3, 2-6, 6-4, după 100 de minute de joc.

Într-un alt meci, Petra Kvitova din Cehia, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, a trecut greu, cu scorul de 6-7 (3), 6-4, 6-4, de compatrioata ei, Katerina Siniakova, locul 44 WTA, după două ore şi 34 de minute de joc.

Kvitova va evolua în optimi cu jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 14, sau cu americanca Jennifer Brady, locul 117 WTA, venită din calificări.

Kuzmova şi Kvitova sunt pe partea inferioară a tabloului de simplu, în timp ce Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 3, este pe jumătatea superioară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.