Sud-africanul Kevin Anderson, locul 8 ATP şi cap de serie numărul 4, finalistul ultimei ediţii, a fost învins, vineri, cu scorul de 6-4, 6-3, 7-6 (4), de argentinianul Guido Pella, locul 26 ATP şi cap de serie numărul 26, în turul al treilea al turneului de la Wimbledon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pella s-a impus după un meci care a durat două ore şi 34 de minute. Argentinianul, care a trecut în prima manşă de Marius Copil, în patru seturi, îl va întâlni în optimi pe canadianul Milos Raonic, locul 17 ATP şi cap de serie numărul 15, care l-a învins, în turul III, pe americanul Reilly Opelka, locul 63 ATP, cu 7-6 (1), 6-2, 6-1.

Pe arena centrală de la All England Club urmează meciul dintre Simona Halep, locul 7 WTA, şi Victoria Azarenka din Belarus, locul 40 WTA, din turul al treilea al probei feminine de simplu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.