Înotătoarea australiană Ariarne Titmus a câştigat, luni, proba de 400 de metri liber din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, reuşind să o întreacă pe americanca Katie Ledecky, campioana olimpică en titre şi deţinătoarea recordului mondial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ledecky a încercat să-şi impună ritmul plecând rapid. Aflată încă a doua după 300 de metri, australiancă s-a apropiat treptat, reuşind să treacă în frunte înainte de ultima întoarcere, apoi a rezistat până la final, informează lequipe.fr.

Titmus, deţinătoarea titlului mondial pe această distanţă, medalie obţinută în 2019, a fost cronometrată cu trei minute, 56 de secunde şi 49 de sutimi. Ledecky a venit pe locul 2, cu 3:57.36, iar medalia de argint i-a revenit sportivei din China, Bingjie Li (4:01.08).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.