Jucătoarea Karolina Pliskova din Cehia, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 5, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-4, pe croata Donna Vekici, locul 34 WTA, calificându-se în finala turneului de categorie Premier de la Brisbane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida a durat o oră şi 20 de minute, iar Piskova a acces în a XXIII-a finală de simplu din carieră. Sportiva cehă are 11 trofee în palmares

Pliskova va da piept în ultimul act cu ucraineanca Lesia Ţurenko, locul 27 WTA, care a eliminat-o, în semifinale, pe japoneza Naomi Osaka, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 2, cu scorul de 6-2, 6-4.

Partida a durat o oră şi cinci minute şi la capătul ei Ţurenko a acces în a cincea finală din carieră, prima de categorie Premier. Ea s-a impus la Acapulco, în 2018 şi 2017, la Guangzhou, în 2016 şi la Istanbul, în 2015.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.