Preşedintelul clubului Byern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, le-a cerut arbitrilor să-i protejeze pe fotbaliştii grupării bavareze, după ce echipa este nevoită să facă deplasarea la Lisabona, pentru meciul cu Benfica, din Liga Campionilor, fără patru titulari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ceea ce nu apreciem este modul în care adversarii joacă împotriva noastră. Este ceva care trebuie schimbat într-un fel sau altul. Aşteptăm din partea federaţiei germane, dar mai ales din partea arbitrilor să ne protejeze jucătorii. Nu se mai poate continua astfel, pentru că nu vom mai putea alinia 11 jucători începând din etapa a X-a. Echipele sunt împinse de publicul care are drept slogan <opriţi echipa Bayern prin toate mijloacele>. Este total incorect", a declarat Rummenigge, potrivit lequipe.fr.

Afirmaţiile preşedintelui lui Bayenr vin după ce antrenorul Nico Covaci sa plâns că jucătorii săi sunt vânaţi de fundaşii adverşi. Doar sâmbătă, în faţa echipei Bayer Leverkusen, doi jucători, Corentin Tolisso şi Rafinha, au părăsit terenul accidentaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.