Juventus recunoaşte că proiectul Superligii are şanse limitate de a mai fi pus în aplicare, dar nu renunţă în mod oficial la participarea la acest plan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu referire la comunicatul de presă publicat de Juventus Football Club SpA la 19 aprilie 2021, referitor la propusa creare a Superligii şi la dezbaterea publică care a urmat, emitentul precizează că este conştient de cererea şi intenţiile altfel exprimate de anumite cluburi de a se retrage din acest proiect, deşi procedurile necesare prevăzute de acordul dintre cluburi nu au fost finalizate. În acest context, deşi clubul Juventus rămâne convins de temeinicia premiselor sportive, comerciale şi legale ale proiectului, crede că în prezent există şanse limitate ca proiectul să fie finalizat în forma concepută iniţial. Juventus rămâne angajată să urmărească crearea unei valori pe termen lung pentru companie şi pentru întreaga industrie a fotbalului”, se arată într-un comunicat al clubului din Torino.

Şase cluburi din Anglia, Manchester City, Liverpool, Manchester United, Arsenal, Tottenham şi Chelsea, două din Italia, AC Milan şi Inter Milano, şi unul din Spania, Atletico Madrid, au renunţar la Superliga europeană. Dintre fondatori au mai rămas trei grupări, Juventus, Real Madrid şi FC Barcelona, care nu au renunţat oficial la proiect.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.