Juventus a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-0), echipa Udinese, în etapa a XXVII-a a campionatului italian Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Moise Kean, 19 ani, a marcat în minutele 11 şi 39, Emre Can, în minutul 67, din penalti, iar Matuidi a dus scorul la 4-0, în minutul 71. Lasagna a stabilit scorul final, în minutul 84.

La gazde, vedete precum Cristiano Ronaldo şi Mandzukici au rămas pe bancă, în timp ce Dybala şi Bonucci au intrat pe parcurs. Antrenorul Massimiliano Allegri şi-a menajat o parte dintre jucători, pentru meciul retur cu Atletico Madrid, din optimile Ligii Campionilor, programat marţi. Spaniolii au câştigat partida tur cu 2-0.

În urma acestui rezultat, Juventus a ajuns la 75 de puncte şi conduce detaşat în clasament. Napoli este pe locul 2, cu 56 de puncte. Udinese este pe locul 15, cu 25 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.