Jucătorii echipei Juventus Torino, Paulo Dybala, Weston McKennie şi Arthur au participat, miercuri seară, la o petrecere, iar antrenorul Andrea Pirlo a decis să-i sancţioneze şi nu i-a convocat pentru derbiul cu FC Torino.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cei trei jucători nu sunt convocaţi, vor reveni mai târziu, vom vedea când. De ani de zile se întâmplă astfel de lucruri, dar acum nu era cazul având în vedere ce se întâmplă în lume. Nu era momentul, noi suntem exemple, trebuie să ne comportăm ca atare", a declarat Pirlo.

La petrecerea organizată de McKennie au fost invitate zece persoane. Vecinii au chemat poliţia când şi-au dat seama că are loc o petrecere în locuinţa fotbalistului.

În Italia este interzisă organizarea petrecerilor private, din cauza pandemiei de coronavirus, iar oamenii nu au voie să iasă din case în intervalul orar 22.00 – 05.00. Poliştii s-au prezentat la locuinţa lui McKennie aproximativ la ora 23.30.

Juventus nu va avea la dispoziţie nici alţi doi jucători, fundaşii Leonardo Bonucci şi Merih Demiral, infectaţi cu Covid-19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.