Valoarea acţiunilor clubului Juventus Torino a scăzut, joi, cu aproape nouă la sută, după ce echipa lui Cristiano Ronaldo a fost învinsă, la Madrid, de Atletico, în Liga Campionilor, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Miercuri, la închidere, acţiunile clubului Juventus erau cotate la 1,45 de euro pe unitate, joi au coborât până la 1,26 de euro, iar acum sunt la 1,32 de euro.

Juventus este cotat la bursa din Milano din 2001, când acţiunile au avut valoarea iniţială de 3,7 euro pe unitate. La mijlocul anului 2018, ele erau de 0,6 la euro pe unitate, dar anunţul transferului atacantului Cristiano Ronaldo de la Real Madrid a făcut ca preţul acţiunilor să explodeze, ajungând la 1,8 euro pe unitate, în septembrie 2018.

Atletico Madrid a învins, miercuri, pe teren propriu, echipa Juventus Torino, scor 2-0 (0-0), prin golurile marcate de Gimenez (78) şi Godin (83), în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor. Returul va avea loc la 12 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.