Antrenorul Julio Velazquez a fost numit la conducerea tehnică a echipei Deportivo Alaves, ultima clasată în LaLiga, în locul lui Jose Luis Mendilibar, care a fost demis, infromează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 40 de ani, Velazquez are o carieră inedită de antrenor, meserie pe care a început-o la 15 ani, la echipe de copii.

El deţine recordul de precocitatea în rândul antrenorilor, în liga a doua spaniolă, după ce a pregătit formaţia Villarreal B la vârsta de 30 de ani.

Printre formaţiile de seniori antrenate de el se mai numără Villarreal, Murcia, Betis Sevilla, Alcorcon, Udinese, Vitoria Setubal şi Maritimo Funchal.

Jose Luis Mendilibar, 61 de ani, a condus-o pe Alaves la 12 meciuri în LaLiga, înregistrând o victorie, patru remize şi şapte înfrângeri.

Formaţia din Vitoria ocupă locul 20, ultimul, cu 22 de puncte în 30 de jocuri, la şase puncte de Cadiz, de pe locul 17, ultimul de menţinere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.