Jucătorii echipei naţionale au efecutat luni seară, antrenamentul oficial înaintea duelului cu Suedia, echipă calificată la Cupa Mondială din această vară. Antrenamentul a avut loc la baza "Aripile" din Craiova, pentru a se proteja gazonul de pe stadionul Ion Oblemenco.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şedinţa de pregătire, care a avut loc pe o ceaţă deasă, s-a desfăşurat la baza de antrenament "Aripile" din Craiova şi a durat 75 de minute.

Pentru duelul cu suedezii, selecţionerul Cosmin Contra îi are la dispoziţie pe toţi cei 26 de jucători convocaţi înaintea partidelor cu Israel şi Suedia.

Pe aceeaşi bază, cu o oră şi jumătate înaintea echipei lui Cosmin Contra, a avut loc şi antrenamentul oficial al adversarilor tricolorilor de marţi seară.

Meciul amical România - Suedia va avea loc marţi, de la ora 21.30, la Craiova, pe Stadionul Ion Oblemenco, şi va fi transmis de Pro TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.