Jucătorii echipei Olympique Lyon s-au reunit, luni, la centrul de antrenament de la Decines-Charpieu, pentru a efectua testele de detectare a virusului Sars-CoV-2, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De marţi, ei vor începe antrenamentel fizice în grupuri mici. Campionatul Franţei a fost oprit definitiv, dar OL mai are de jucat, la finalul lunii iulie şi începutul lunii august, finala Cupei Franţei, cu PSG, şi returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, cu Juventus, în depalsare. În tur, pe teren propriu, Lyon s-a impus cu 1-0.

Atacanţii Memphis Depay şi Jeff Reine-Adelaide, accidentaţi grav la genunchi, la 15 decembrie, în meciul împotriva echipei Rennes şi supuşi unor intervenţii chirurgicale, au răspuns convocării, la fel şi ceilalţi jucători străini. Depay şi Reine-Adelaide ar trebui să fie apţi de joc la reluarea competiţiei.

Marţi, se va alătura echipei şi atacantul Tino Kadewere din Zimbabwe, transferat în ianuarie de Lyon pentru 12 milioane de euro şi lăsat până la finalul sezonului la Le Havre, sub formă de împrumut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.