Jucătorii echipei de liga a doua Bolton au declanşat o grevă de 48 de ore şi refuză să se antreneze, din cauza faptului că gruparea nu le-a plătit salariile la timp a doua lună la rând, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clubul se află într-o gravă criză financiară şi aşteaptă să fie cumpărat de un investitor. Tranzacţia ar urma să fie încheiată până vineri, iar jucătorii şi staful să-şi primească drepturile băneşti.

Conducerea lui Bolton va compărea, miercuri, în faţa Înaltei Curţi pentru datorii şi taxe neplătite de 1,2 milioane de lire sterline. Gruparea riscă intrarea în administrare judiciară dacă nu achită aceste datorii.

Cu 7 etape înaintea finalului campionatului, Bolton are şanse mici de a se salva de la retrogradare. Echipa este pe locul 23, cu 32 de puncte, din 39 de partide, la cinci puncte de Millwall de pe locul 21, primul care asigură menţinerea, dar care are un meci mai puţin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.