Jucătorii echipei Arsenal vor putea să se întoarcă la baza de pregătire de la London Colney începând de săptămâna viitoare, a anunţat clubul englez, subliniind că acest lucru se va face cu respectarea strictă a normelor sanitare pentru combaterea răspândirii coronavirusului, informează lesoir.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Accesul va rămâne limitat, gestionat cu atenţie, iar distanţa fizică va fi menţinută în orice moment", a precizat un purtător de cuvânt al grupării.

Jucătorii vor putea să se antreneze individual pe terenurile clubului, însă prezenţa lor se va baza pe un sistem de rotaţie care le va permite să nu se intersecteze. Clădirile clubului vor rămâne închise, iar jucătorilor li se va cere să se întoarcă acasă imediat după antrenament.

The Times a anunţat, sâmbătă, că Premier League intenţionează să reia sezonul întrerupt timp de câteva săptămâni din cauza coronavirusului, începând cu 8 iunie şi cu porţile închise.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.