Tenismenul argentinian Juan Martin Del Potro, locul 4 ATP, a jucat, marţi, primul lui meci din 2019, reuşind să-l învingă, cu scorul de 6-3, 7-5, pe japonezul Yoshihito Nishioka, locul 72 ATP, în primul tur al competiţiei de 250 de puncte de la Delray Beach.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Delpo" s-a impus după un meci de o oră şi 50 de minute şi va evolua în optimi cu americanul Reilly Opelka, locul 56 ATP, jucător de 21 de ani şi de doi metri şi 11 centimetri înălţime.

Cu un bandaj la gegnunchiul drept, argentinianul, principalul favorit şi beneficiar al unui wild card, a recunoscut după această partidă că a simţit în continuare dureri la picior.

"M-am simţit obosit în finalul setului secund, dar este normal în acest moment", a declarat el.

Del Potro nu a mai jucat de la 11 octombrie, când a suferit o fractură de rotulă dreaptă în meciul cu croatul Borna Corici de la Shanghai. 

El a ratat prezenţa la turneul de 1.000 de puncte de la Paris, la Turneul Campionilor, ambele de anul trecut, şi la Australian Open, ediţia 2019.

Del Potro, 30 de ani, reuşise în 2018 să revină în prim-planul tenisului mondial, după ce o altă problemă de sănătate, la încheietura mâinii, l-a scos din circuit de două ori, în 2010 şi în 2014-2015. Argentinianul a suferit trei operaţii la încheietura mâinii stângi şi una la dreapta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.