Federaţia Mexicană de Fotbal a anunţat că echipe naţională nu va mai fi pregătită de columbianul Juan Carlos Osorio, în perioada 2018-2022, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După o analiză aprofundată şi după discuţii între Juan Carlos Osorio şi federaţie, selecţionerul a decis să nu mai fie considerat un candidat pentru conducerea echipei naţională în perioada 2018-2022", a precizat forul mexican, într-un comunicat.

În vârstă de 57 de ani, Osorio a preluat echipa mexicană în 2015, iar contractul său a expirat la finalul Cupei Mondiale din Rusia.

Sub conducerea lui, Mexicul a atins faza sferturilor de finală la Copa America 2016, faza semifinalelor la Cupa Conferderaţiilor din 2017 şi a fost eliminată în optimile de finală ale CM din 2018, după ce în faza grupelor a învins campioana mondială din acel moment, Germania, cu 1-0.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.