Jose Mourinho, antrenorul echipei AS Roma, a transmis după calificarea în finala Ligii Europa un mesaj de încurajare pentru Emilia-Romagna, regiune afectată de inundaţii devastatoare în ultima perioadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În primul rând, vreau să transmit un mesaj către Emilia-Romagna: Putere!. În vremuri dificile, oamenii pot scoate ce este mai bun din ei. Evident este un moment de sărbătoare la Roma, dar nu putem uita de tristeţea şi de situaţia dificilă a oamenilor din Emilia-Romagna”, a spus Mourinho.

El a precizat, referitor la calificarea în finală, că echipa sa este “absolut incredibilă”. “Cred că performanţa noastră este rezultatul muncii grele, al experienţei, priceperii tactice şi al faaptului că ştim cum să rămânem în joc, să orientăm jocul în funcţie de capacitatea noastră şi să facem astfel încât să nu ni se vadă problemele. Am o echipă absolut incredibilă”.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

De cealaltă parte, Jose Luis Mendilibar, tehnicianul FC Sevilla, a afirmat că echipa sa merită să fie în finală: “Scopul nostru era să facem tot ce putem mai bine în această competiţie şi totul merge bine: am eliminat două echipe mari, pe Manchester United şi Juve, şi vom înfrunta la Budapesta altă echipă mare şi alt antrenor mare. Oamenii nu se aşteptau să reuşim asta şi am reuşit. Am făcut meciuri foarte bune, în special acasă, şi suntem meritat în finală”.

Formaţiile FC Sevilla şi AS Roma s-au calificat, joi seară, în finala Ligii Europa, trecând în semifinale de Juventus Torino, respectiv de Bayer Leverkusen.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.