Tehnicianul José Mourinho nu a dorit să discute detaliile plecării sale de la Manchester United, explicând că încă are un viitor în fotbal, într-un interviu acordat Sky Sports, miercuri, pe străzile din Londra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Manchester United are un viitor fără mine şi eu am un viitor fără Manchester United. De ce ar trebui să spun mai multe? S-a terminat. Mă cunoaşteţi, nu mă schimb. Fac la fel ca atunci când am plecat de la Chelsea. Păstrez lucrurile bune şi nu vorbesc de ce s-a petrecut la club. Am putea vorbi de lucrurile bune, dar şi de cele mai puţin bune, însă nu este stilul meu. S-a terminat. Mereu i-am criticat pe antrenorii care părăseau echipe şi vorbeau despre lucrurile de acolo. Dar nu e cazul meu. Sper că presa va respecta modul meu de a reacţiona la această situaţie. Înainte de a mă întoarce în fotbal, cred că am dreptul să-mi trăiesc viaţa normal, să mă plimb..Manchester United este de domeniul trecutului", a declarat Mourinho, într-un interviu pentru Sky Sports.

 

Manchester United s-a despărţit marţi de portughezul Jose Mourinho. Venit în 2016, Mourinho a câştigat cu Manchester United Liga Europa, însă nu a reuşit să obţină titlul în Premier League.

În acest sezon, după 17 etape, Manchester United este pe locul 6 în clasament, la 19 puncte de liderul Liverpool.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.