Antrenorul Jorge Jesus şi-a reziliat de comun acord contractul cu Sporting Lisabona, după trei sezona petrecute la conducerea tehnică a echipei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 63 de ani, Jorge Jesus a preluat-o pe Sporting în vara anului 2015 şi avea, potrivit presei lusitane, un salariu de şapte milioane de euro pe an. 

Anterior, din 2009, Jesus a pregătit echipa Benfica, cu care a cucerit de trei ori campionatul Portugaliei, performanţă pe care nu a mai reuşit-o cu rivala "vulturilor", cu care a ocupat locul 2 în campionat, în primul sezon, şi locul al treilea, în următoarele două.

Jorge Jesus mai avea un an de contract cu Sporting, dar a decis să părăsească gruparea, după ce, la 15 mai, un grup de suporteri cu cagule pe cap a intrat în centrul de antrenament al echipei Sporting Lisabona şi i-a agresat pe jucători şi staful tehnic, care se aflau la şedinţa de pregătire. După acest incident, portarul naţionalei Portugaliei, Rui Patricio, şi-a reziliat unilateral contractul cu Sporting.

Tehnicianul portughez va prelua conducerea echipei Al-Hilal din Arabia Saudită. Locul lui la Sporting Lisabona ar putea fi luat de fostul antrenor al lui Răzvan Marin la Standard Liege, Ricardo Sa Pinto.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.