Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Jorge Costa, a declarat duminică seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 2-1, că jucătorii săi au nevoie de îmbunătăţirea condiţiei lor fizice şi că formaţia sa a avut “ceva noroc”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mai avem mult de muncă, trebuie să ne îmbunătăţim condiţia fizică. Jucătorii au crezut, credem în noi, muncim ca să fim mai buni mâine decât astăzi. Sunt doar trei puncte, dar pentru noi înseamnă mai mult. Le-am obţinut împotriva unei dintre cele mai bune, dacă nu cea mai bună echipă din România. Am avut ceva noroc. Au avut multe lovituri libere, cornere.. Dar le-am spus jucătorilor înainte de meci: Cred, ne vom întoarce acasă cu puncte”, a spus Costa pentru posturile care transmit Liga I.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a noua a Ligii I.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Deaconu ’27 şi Cardoso ’60. Pentru CFR Cluj a înscris Ciobotariu, în minutul 90+2.

În minutul 68, un gol al clujenilor a fost anulat pentru ofsaid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.