Aston Villa a anunţat despărţirea de fostul internaţional John Terry, care îndeplinea din 218 funcţia de antrenor secund al lui Dean Smith la gruparea engleză, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost o onoare imensă şi un privilegiu să fi petrecut ultimii trei ani la Aston Villa, dar cred că a sosit momentul să iau decizia extrem de dificilă de a merge mai departe", a declarat Terry, într-un comunicat.

Legendarul fotbalist al echipei Chelsea, care şi-a încheiat cariera la Aston Villa, a spus că va petrece mai mult timp cu familia sa, apoi va merge să viziteze cluburi şi antrenori din Europa pentru a-şi aprofunda cunoştinţele cu scopul de a deveni el însuşi antrenor principal.

"Ambiţia mea a fost întotdeauna să devin antrenor şi, dacă apare oportunitatea potrivită, mă simt pregătit pentru o astfel de provocare", a adăugat el.

Terry, 40 de ani, a jucat pentru Chelsea între 1998 şi 2017, iar pentru Villa, în sezonul 2017/2018. El are 78 de selecţii în naţionala Anglia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.