Fostul tenismen John McEnroe, descalificat şi el în 1990, la Australian Open, după ce a înjurat arbitrul de scaun, crede că Novak Djokovici va fi băiatul rău pentru restul carierei lui, în urma incidentului de la US Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că l-a ajuns presiunea. Cred că s-au întâmplat multe în afara terenului. În mod evident, l-au afectat şi acum, indiferent dacă îi place sau nu, va fi băiatul rău pentru tot restul carierei sale. Va fi interesant să vedem cum se descurcă. Se luptă cu istoria, încearcă să-i întreacă pe Rafa (n.r. - Nadal) şi Roger (n.r. - Federer, la numărul de grand slam-uri câştigate). Este mai tânăr, ştim cu toţii asta. Are multe lucruri în favoarea lui, dar aceasta este evident o pată pe care nu o va putea şterge, indiferent dacă îi place sau nu. Să vedem cum va face faţă acestei situaţii de acum înainte. Ce tip de reacţie va primi din partea celorlalţi jucători? Ce tip de reacţie va primi atunci când fanii vor începe să revină pe arenele sportive? Toate acestea sunt probleme la care nu ştii răspunsurile... Sunt pur şi simplu uimit, uimit că a făcut ceva atât de stupid, într-o situaţie în care era favoritul absolut", a declarat cvadruplul campion al US Open, la ESPN. 

Djokovici are 17 grand slam-uri câştigate, faţă de 20, Federer şi 19, Nadal.

Liderul ATP, sârbul Novak Djokovici, a fost descalificat, duminică, după ce a lovit o femeie arbitru de linie cu o minge, în optimile de finală ale US Open.

La scorul de 5-6, după un break al adversarului, în primul set al meciului cu spaniolul Pablo Carreno Busta, locul 27 ATP, Djokovici a trimis o minge cu racheta către fundul terenului, aparent fără intenţia de a viza pe cineva.

Mingea a lovit în gât o femeie arbitru de linie, care s-a prăbuşit la pământ. Sârbul şi-a cerut scuze, dar a fost descalificat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.