Atletele Bianca Ghelber şi Andrea Miklos au adus României a doua şi a treia medalie la Jocurile Europene Cracovia Malopolska.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bianca Ghelber a câştigat argintul la aruncarea ciocanului, iar Andrea Miklos a urcat pe a treia treaptă a podiumului la 400 m.

Cele două atlete care au concurat marţi în Divizia Secundă a întrecerilor de la Chorzow au avut de aşteptat evoluţia adversarelor din Prima Divizie şi acum se pot bucura de reuşite, notează COSR.

Bianca Ghelber a aruncat 72,97 m şi a fost depăşită doar de italianca Sara Fantini, care a aruncat 73,26 m. Pe trei s-a clasat Silja Kosonen, Finlanda, cu 72,34 m.

Andrea Miklos şi-a stabilit cu 50,67 secunde cea mai bună performanţă a carierei şi a prins podiumul probei de 400 m.

Aurul a fost câştigat de celbra Femke Bol (Ola) cu 49.82, iar argintul de Natalia Kaczamarek (polonia), cu 50.34.

Team Romania are până acum trei medalii la Jocurile Europene Cracovia 2023: una de argint şi două de bronz. Primul bronz a fost câştigat de Ştefan Comănescu la karate, în concursul de kumite, categoria 67 kg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.