Naţionalele de handbal masculin ale Franţei şi Danemarcei vor juca finala Jocurilor Olimpice de la Tokyo, după ce au eliminat joi, în semifinale, reprezentativele Egiptului, respectiv Spaniei

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima semifinală a zilei, Franţa s-a impus în faţa Egiptului cu scorul de 27-23 (13-13), iar în cea de-a doua, deţinătoarea trofeului, Danemarca, a câştigat cu scorul de 27-23 (14-10), cu Spania.

Astfel, sâmbătă, învinsele Egipt şi Spania vor juca pentru medalia de bronz, iar învingătoarele Franţa şi Danemarca pentru medalia de aur.

Naţionala Franţei are patru medalii olimpice în palmares - două de aur (2008,2012), una de argint (2016) şi una de bronz (1992). La rândul său, Danemarca este deţinătoarea titlului olimpic, câştigat în premieră în 2016, la prima finală jucată din propriul palmares.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.