Handbalistul Javier Humet, care a semnat joi cu CS Dinamo, s-a înscris în Programul Doar Dinamo Bucureşti al Peluzei Cătălin Hâldan, de susţinere a grupării alb-roşii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Humet este membrul cu numărul 6700.

“MEMBRUL CU NUMĂRUL 6700 a fost o mare surpriză pentru noi. Fostul jucător al Portland San Antonio, trecut apoi pe la steaua, CSM şi Dobrogea, Javier Humet, a semnat astăzi un contract pe doi ani cu Dinamo. Spaniolul a obţinut cetăţenia română în urmă cu trei ani şi este unul din cei mai importanţi jucători din LIga Zimbrilor şi component de bază al Naţionalei României. Javier este tot de astăzi şi acţionar al Programului DDB, iniţiativă la care a aderat din tot sufletul. Bine ai venit, Javier, în cea mai frumoasă Familie! Haideţi şi voi câinilor!”, se arată pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.

Fanii dinamovişti strâng fonduri prin Programul DDB pentru a ajuta clubul confruntat cu probleme financiare după ce patronul Ionuţ Negoiţă a anunţat că nu mai doreşte să investească în echipă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.