Jaqueline Cristian, locul 71 WTA, a ratat calificarea în optimile de finală ale turneului de categorie WTA 250 Melbourne Summer Set 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-7 (2), 7-6 (7), 6-2, de estona Kaia Kanepi, locul 73 WTA, după un meci de două ore şi 45 de minute. 

Cristian a ratat două meci de meci, la 6-4, în tie-break-ul setului al doilea.

Kanepi va juca în optimi cu o chinezoaică, Saisai Zheng, locul 79 WTA, sau cu Qinwen Zheng, locul 126 WTA, venită din calificări.

Prezenţa pe tabloul principal este recompensată cu un premiu de 2.675 de dolari şi cu un punct WTA.

Alte trei jucătoare române care au evoluat, marţi, pe tablourile principale ale turneelor de la Melbourne s-au calificat în optimi.

Irina Begu, locul 62 WTA, a învins-o, cu scorul de 7-6 (6), 6-3, pe americanca Jessica Pegula, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 1, calificându-se în optimile de finală ale turneului de categorie WTA 250 Melbourne Summer Set 2.

Begu va juca în manşa a doua cu italianca Jasmine Paolini, locul 53 WTA.

Tot la acest turneu, Sorana Cîrstea, locul 39 WTA şi cap de serie numărul 5, a trecut, cu scorul de 6-0, 6-0, pe rusoaica Varvara Graceva, locul 77 WTA, după un meci care a durat 49 de minute.

Românca va evolua în optimi cu americanca Amanda Anisimova, locul 78 WTA.

La Melbourne Summer Set 1, Elena-Gabriela Ruse, locul 87 WTA, a întrecut-o, în primul tur, cu 6-3, 6-2, pe australianca Arina Rodionova, locul 152 WTA, după 77 de minute de joc. 

Ruse ar putea să întâlnească în optimi pe Simona Halep, dacă jucătoarea de pe locul 20 WTA o va învinge, mierucri, în primul tur, pe Destanee Aiava, locul 316 WTA, care a acces pe tabloul principal venind din calificări.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.