Selecţionerul Suediei, Janne Andersson, a declarat că finalul meciului cu Germania, partidă pierdută după un gol primit în ultimul minut, este cel mai dureros din cariera lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este fără îndoială cel mai dureros final de meci din cariera mea, Dar grupa este încă deschisă, noi trebuie să ne pansăm rănile şi săr evenim mai puternici la următorul meci împotriva Mexicului. Avem încă foarte bune şanse de a ne califica. Voom face tot ce ne stă în putere să ajungem în optimi. Dra la ora actuală, din punct de vedere emoţional, suntem dezamăgiţi pentru faptul că nu am luat măcar un punct", a declarat tehnicianul, potrivit Le Figaro.

El spune că echipa sa ar fi trebuit să beneficieze de un penalti: "Nu vreau să dau vina pe nimeni, dar cei care au văzut imaginile mi-au spus că a fost penalti la Marcus Berg."

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Germania, campioana mondială en-titre, a învins Suedia, scor 2-1, sâmbătă, la Soci, cu un gol marcat de Toni Kroos, în minutul 90+5.

Suedia a deschis scorul prin Toivonen, în minutul 32, iar pentru Germania a egalat Reus, în minutul 48.

În minutul 90+5, Kroos a adus victoria campioanei mondiale cu o lovitură liberă de la marginea careului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.