Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, vineri seară, că pe timpul controlului efectuat la autocarele suporterilor echipei Oţelul s-au depistat materiale pirotehnice şi substanţe interzise la deţinere. Oţelul a jucat cu Dinamo în Liga 2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jandarmeria a precizat că pe timpul accesului în arena sportivă, în zona suporterilor oaspeţi, a fost găsită asupra unui bărbat o torţă.

Materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării şi predării către organele abilitate, în conformitate cu prevederile Legii nr. 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările şi completările ulterioare.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

De asemenea, au fost întocmite actele de sesizare în vederea înaintării către organele abilitate, în conformitate cu prevederile Legii nr. 143/2000 (republicată) privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, cu modificările şi completările ulterioare.

Dinamo a învins vineri, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia Oţelul Galaţi, în etapa a treia a play-off-ului din Liga 2.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.