Baschetablistul James Harden a debutat cu o "triplă dublă" la noua lui echipă, Brooklyn Nets, care a învins, sâmbătă, cu 122-115 pe Orlando Magic, în NBA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

James Harden, transferat, miercuri, de la Houston Rockets, nu a avut nicio problemă în a se adapta jocului celor de la Nets, sub conducerea antrenorului Steve Nash şi asistentul său Mike d'Antoni.

"The Beard" a reuşit 32 de puncte, 14 pase decisive şi 12 recuperări în meciul de la Arena Barclays Center.

Marcatorul serii a fost coechipierul lui Harden, Kevin Durant, cu 42 de puncte. Împreună au reuşit 74 dintre cele 122 de puncte ale echipei gazdă.

Baschetbalistul James Harden, principalul marcator în ultimele trei sezoane ale NBA, a părăsit echipa Houston Rockets, pentru a se transfera la Brooklyn Nets.

Harden, 31 de ani, este coechipier la Nets cu alţi doi mari baschetbalişti, Kevin Durant, cu care a mai jucat trei sezoane (2009-2012) la Oklahoma City Thunder, şi Kyrie Irving.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.