Antrenorul echipei Liverpool, Jurge Klopp, a afirmat, miercuri seară, că jucătorii săi i-au impresionat pe adversarii de la Bayern Munchen prin jocul prestat şi victoria, scor 3-1, din returul optimilor Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este o seară mare pentru noi. Nu sunt pre multe echipe care se pot lăuda că au eliminat Bayern. Suntem pe drumul cel bun, iar în repriza secundă am controlat mai bine jocul. Am jucat un fotbal bun, am fost puternici, ne-am apărat bine, Bayern este o echipă cu multe calităţi şi noi i-am impresionat", a declarat Klopp.

Formaţia Liverpool a învins echipa Bayern Munchen, scor 3-1, în manşa secundă a optimilor, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Pentru Liverpool au marcat Mane '26 şi '84 şi Van Dijk '69, în timp ce Bayern a punctat prin autogolul lui Matip, din minutul 39.

În tur, scorul a fost egal, 0-0.

Tragerea la sorţi pentru sferturi are loc vineri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.