Irina Begu, locul 116 mondial, a învins-o, joi, cu scorul de 1-6, 6-3, 6-4, pe jucătoarea cehă Karolina Muchova, locul 73 WTA, calificându-se în turul al treilea al turneului de la Roland Garros.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Begu s-a impus după un meci de o oră şi 55 de minute şi şi-a egalat performanţa înregistrată anul trecut la French Open.

Pe sportiva română o aşteaptă un meci foarte difcil în faza următoare, cu americanca Amanda Anisimova, locul 51 WTA, care a trecut repede, în turul al doilea, cu 6-4, 6-2, de Arina Sabalenka din Belarus, locul 11 WTA.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Pentru calificarea în turul al treilea, Begu va primi un cec de 143.000 de euro şi 130 de puncte WTA.

Din cele patru românce prezente pe tabloul principal, Irina Begu este prima care a trecut în turul al treilea. Mihaela Buzărnescu a fost eliminată în turul I, Sorana Cîrstea în turul al doilea, iar Simona Halep va evolua, joi seară, în turul II, cu poloneza Magda Linette, locul 87 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.