Irina Bara, locul 156 WTA şi cap de serie numărul 1, a învins-o, joi, cu 6-1, 6-4, pe poloneza Katarzyna Kawa, locul 473 WTA, jucătoare venită din calificări, în sferturile de finală ale turneului ITF de la Ystad (Suedia)

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În semfiinale, Bara, 23 de ani, va evolua, sâmbătă, cu slovena Kaja Juvan, locul 308 WTA şi cap de serie numărul 4.

Şi Andreea Roşca, locul 289 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat în semifinalele turneului ITF de la Ystad (Suedia), cu premii de 25.000 de dolari, după ce a învins-o, tot joi, cu scorul de 7-6 (4), 6-2, pe belgianca Marie Benoit, locul 334 WTA şi cap de serie numărul 5.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Roşca va juca în penultimul act cu Anna Danilina din Kazahstan, locul 459 WTA, venită din calificări.

Jucătoarea română de 19 ani are şase titluri ITF în palmares, la simplu, patru dintre ele fiind câştigate în acest an. În 2018, ea a jucat 13 turnee ITF, inclusiv cel de la Ystad, şi la zece dintre ele a ajuns cel puţin în semifinale (mai are o finală pierdută).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.