Tehnicianul echipei Rapid, Mihai Iosif, a declarat, vineri seară, după meciul cu Sepsi, scor 1-1, că după părerea sa Albu nu ar fi trebuit să fie eliminat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Din păcate nu ştiu al câtelea meci este în care rămânem în 10 din minutul 30. Este imposibil de greu să pregăteşti o săptămână meciul şi apoi să rămâi în 10. Din punctul meu de vedere nu era de roşu. Poate cei în măsură să-şi dea cu părerea mai bine. În repriza a doua adversarii în afară de gol nu ştiu dacă au ajuns la poartă. Nu cedăm. Mie îmi place să luptăm până în ultima clipă. Noi vrem să jucăm ca noi, am încercat să fim cât mai ofensivi. Alex Ioniţă mi-a răsplătit încrederea. Îl cunosc de când eram copil. I-am spus că va avea încrederea mea pe viaţă. Toţi am avut nevoie de acest gol, şi noi, şi el. Nu a dat golul pentru el. Avea nevoie, chiar avea, mă bucur şi-l felicit. Întârzie victoria pentru că jucăm mereu cu un om în minus sau aveam ratări monumentale”, a spus Iosif la posturile care transmit Liga 1.

El a precizat că ar vrea să poată lua presiunea de pe umerii jucătorilor: “Aş vrea să iau toată presiunea de pe umerii jucătorilor pe mine, dar sunt şi eu om, am o inimă, un cap şi nu aş vrea să plesnească pentru nimeni şi nimic, că am şi eu o familie. Trăind la o asemenea intensitate, nici nu mai ştii la ce să te aştepţi”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia FC Rapid a remizat, vineri, la Mioveni, scor 1-1, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, în care a egalat pe final şi a jucat o mare parte a partidei în inferioritate numerică.

Au marcat: Ioniţă ‘90+2 / Ştefănescu ‘50

În minutul 33, de la gazde a fost eliminat Albu pentru o intervenţie dură la Achahbar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.