Tehnicianul echipei FCSB, Edward Iordănescu, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu U Craiova 1948, scor 1-0, că spre deosebire de ce a spus Adrian Mutu, victoria este una de necontestat, la fel şi penaltiul de care au beneficiat bucureştenii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Un adversar extrem de incomod şi bine organizat. Un joc muncit. Sunt multe lucruri pe care le vom analiza, suficiente şi negative. Dar cred că una peste alta este o victorie muncită, de necontestat. Nu-mi aduc aminte de o ocazie a adversarului, cu tot respectul. Noi am avut două ocazii. Echipa a muncit, a dorit. Nu pot să comentez ce spune Adi Mutu. Penaltiul e de necontestat. În rest, chiar nu-mi aduc aminte de decizii care să poată să fie contestate. E o seară bună pentru noi, un joc muncit, nu cel mai spectaculos. Aţi văzut spectacol etapa trecută”, a spus Iordănescu la posturile care transmit Liga 1.

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa U Craiova 1948, într-un meci din etapa a noua a Ligii 1, arbitrat de Iulian Călin.

Golul a fost marcat de Keşeru, în minutul 61, dintr-un penalti acordat pentru un fault în careu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.