Antrenorul CFR Cluj, Eward Iordănescu, a declarat, marţi, după ultimul meci din acest sezon, că va anunţa în următoarele zile dacă va continua la echipa campioană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E o seară minunată, sunt momente frumoase, unice, mă bucur că am încununat această performanţă deosebită cu suporterii. Au fost activi au fost prezenţi, ştiu că au fost tot timpul lângă noi şi necondiţionat. Mi-ar fi plăcut să existe posbilitatea să fie stadionul plin, dar din păcate sunt restricţiile care sunt. E o seară frumoasă, e o performanţă pe care am căutat-o, pentru care am muncit şi pe care am găsit-o. Este în totalitate meritul echpei, dar şi al celor care vin din urmă, conducerea, patronul, preşedintele, staff-ul tehnic, staff-ul medical, toată lumea implicată în activitatea zilnică a echipei şi-a adus aportul şi asta a făcut să ne bucurăm în această seară pentru un nou titlu. (n.r. - despre viitorul lui la CFR Cluj) E o seară de sărbătoare, ne bucurăm, de mâine suntem mai liniştiţi şi cu siguranţă că într-o zi, maxim două o să aveţi o poziţie finală din partea mea, din partea clubului. Cert este că am venit cu încredere aici, mi-am asumat momentul, când am venit mi-am asumat contextul. Faptul că acum suntem aici şi că suntem bucuroşi înseamnă că am fost inspirat şi am făcut alegerile corecte. Au fost momente dificile, nu mă aşteptam la un drum lin, erau puncte de recuperat, am găsit echipa într-un moment nu foarte fericit. Echipa îşi pierduse din elan, din entuziasm, probabil şi din încredere, însă a fost nevoie de doar o scânteie ca să se aprindă din nou flacăra speranţei şi a dorinţei pentru perfomanţă. Este şi meritul lui Dan Petrescu şi al staff-ului lui, care au făcut o muncă bună, care au produs performanţă aici, eu am venit şi am început să împing ce ei au lăsat aici în acel moment şi în acel context al campionatului", a declarat Iordănescu, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

Deja campioană, CFR Cluj a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), pe FCSB, în etapa a X-a, ultima, a play-off-ului Ligii I.

Au marcat: Gîdea '14, Rondon '66.

Clasament: 1. CFR Cluj - 54 de puncte (campioană), 2. FCSB - 45, 3. Universitatea Craiova - 40, 4. Sepsi – 37, 5. Academica Clinceni – 32, 6. FC Botoşani – 31. 

Ultimele două meciuri ale sezonului, CS Universitatea Craiova - Academica Clinceni şi Sepsi Sfântu Gheorghe - FC Botoşani, vor avea loc miercuri, de la ora 18.30, respectiv joci, de la 17.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.