Tehnicianul formaţiei CFR Cluj, Edward Iordănescu, a declarat, sâmbătă, că este dificilă regenerarea echipei din punct de vedere psihic şi fizic după eliminarea din Liga Europa, el menţionând că trebuie să găsească resurse pentru a face un joc bun în Liga I, cu FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“După cum au mers evenimentele, clar ne-au afectat pe toţi, dar nu o să las niciodată emoţiile să decidă pentru mine. Trebuie să depăşim acest moment, timpul nu aşteaptă. Ne-am fi dorit să avem mai mult timp la dispoziţie, e foarte greu să regenerăm echipa mental, emoţional, fizic, dar trebuie să găsim mijloacele necesare şi resursele necesare ca să facem un joc bun şi să producem un rezultat care să ne bucure la final. Întâlnim nu doar o echipă valoaroasă a competiţiei, întâlnim echipa momentului, vin după şapte victorii consecutive. Este echipa care are de departe cel mai bun atac, are dublu gfoluri marcate faţă de urmăritoare. Întotdeauna ne-am respectat adversarul, indiferent de numele lui, o facem şi acum, însă suntem o echipă cu multă experienţă şi cu valoare. Sunt fericit că antrenez nişte campioni, am încredere necondiţionată în echipă şi îmi voi asuma total rezultatul”, a spus Iordănescu.

El a precizat că formaţia sa are forţa ca să se impună duminică. “Este important să producem un joc bun, cu consistenţă, să avem intensitate de joc. Per ansamblu avem forţa ca să ne impunem. Dacă nu vom reuşi, măcar să nu se mărească diferenţa. Din primăvară calendarul va fi mai prietenos şi atunci sigur vom gestiona altfel”, a adăugat tehnicianul.  

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

CFR Cluj va întâlni FCSB, duminică, pe teren propriu, de la ora 21.00, în etapa a XIII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.