Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Edward Iordănescu, a declarat că meciul cu Dinamo a fost unul de calitate, mai degrabă de play-off-ul Ligii I, decât de nivelul în care s-a disputat, play-out-ul primei divizii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un joc complet, eu consider că a fost un joc de play-off, pentru că a fost calitate, au fost goluri, a fost un ritm foarte bun, iar echipa a arătat ceea ce eu îmi doresc. În ciuda golului primit, am revenit rapid în joc, am avut o primă repriză cu o intensitate foarte bună, am pus presiune pe construcţia lui Dinamo, am fost agresivi, am recuperat mingi sus, iar când am avut mingea în posesia am construit cu personalitate şi ne-am creat multe ocazii. Este de necontestat această victorie, pentru că, exceptând faptul că am revenit de la 1-0 şi am marcat două goluri, am mai avut vreo trei situaţii foarte mari. Am jucat împotriva adversarului cel mai valoros pe care consider că îl vom avea în play-out şi nu vreau să jignesc alte echipe. E o echipă cu calitate, cu un antrenor foarte bun şi cu experienţă şi un club cu foarte multă tradiţie în spate. Sunt mândru de ce au realizat băieţii în seara aceasta, în felicit. Este adevărat că în a doua repriză am mutat un pic mai jos centrul de greutate, dar sunt lucruri normale în fotbal şi cursul jocului a luat o altă traiectorie, în care am încercat şi noi să specuăm spaţiile, să jucăm mai mult pe tranziţie să comprimăm echipa şi distanţele. Dar până la urmă, tot noi am ratat ocaziile cele mai mari. E o victorie mare şi suntem mândri şi îi dedicăm victoria tatălui preşedintelui Ioan Mărginean, care a decedat ieri. Nu ne cade bine acaestă întrerupere pentru echipa naţională, pentru că legasem două victorii şi am arătat foarte multă energie în joc", a declarat Iordănescu, la Telekom Sport.

Gaz Metan Mediaş a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa FC Dinamo, în etapa a II-a a play-out-ului Ligii I. Au marcat Rondon '11, Caiado '58, respectiv Papazoglou '4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.