Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a declarat, joi, la Digi Sport, că nu este în regulă faptul că meciul ŢSKA Sofia – CFR Cluj s-a disputat cu public, luna trecută, şi că spectatorii nu au respectat regulile decise în contextul pandemiei. El a mai spus că nu există nicio informare oficială cu privire la ceea ce a scris zilele trecute Le Parisien, şi anume că UEFA ar analiza posibilitatea ca turneul final al Campionatului European să se dispute într-o singură ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Prefer să avem o atitudine rigidă şi să nu chemăm spectatori la asemenea evenimente, unde riscul de infectare este enorm. Ce a fost pe stadionul din Sofia nu este bine”, a afirmat Stroe.

Referitor la Campionatul European şi posibilitatea ca acesta să fie găzduit de Rusia, ministrul a spus: „Nu există aşa ceva, nu e nicio informare oficială. Ar fi dezmăgitor să avem un asemenea scenariu. Consider că este o speculaţie de presă. Nu văd nicio dificultate în a organiza patru meciuri la Bucureşti”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.