Portarul Ionuţ Radu a primit un nou rezultat pozitiv la testul pentru noul coronavirus, la 11 zile de la primul control, informează presa italiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clubul Internazionale Milano a anunţat, la 9 octombrie, că Ionuţ Radu a fost testat pozitiv cu coronavirus. Testul fusese efectuat cu o zi înainte.

Mijlocaşul Roberto Gagliardini este în aceeaşi situaţie, de două ori pozitiv. Găsit infectat odată cu cei doi, mijlocaşul ofensiv Radja Nainggolan a fost testat negativ, sâmbătă. Şi fundaşul Alessandro Bastoni s-a vindecat de Covid-19.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Inter mai aşteaptă rezultetele seriei a doua de teste efectuate de Milan Skriniar şi Ashley Young.

Deoarece nu s-a vindecat de Covid-19, internaţionalul român de 23 de ani rămâne în izolare şi a fost scos de pe lista UEFA de antrenorul Antonio Conte şi înlocuit cu al treilea portar, Daniele Padelli.

Inter debutează, miercuri, în Grupa B a Ligii Campionilor, urmând a întâlni, pe teren propriu, formaţia germană Borussia Monchengladbach.

Titular la acest meci va fi slovenul Samir Handanovici, iar al treilea portar, tânărul sârb Filip Stankovici, în vârstă de 18 ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.