AS Roma îl vrea pe portarul Ionuţ Radu, iar Inter Milano pe atacantul bosniac Edin Dzeko de la echipa din capitala Italiei, astfel că grupările ar putea face un schimb de jucători, informează Corriere dello Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ideea schimbului aparţine oficialilor Romei, care îl doresc cu orice preţ pe internaţionaul român de tineret.

Însă Inter nu prea vrea să-l cedeze pe Radu definitiv şi îl consideră pe român mai valoros decât Dzeko. În acest sens, milanezii ar accepta tranzacţia dacă ar primi 15 milioane de euro plus Dzeko.

Poarta Romei a fost apărată sezonul trecut de suedezul Robin Olsen (29 de ani), 27 de etape, şi de italianul Antonio Mirante (35 de ani), 11 meciuri, care au primit în total 48 de goluri.

Dzeko, 33 de ani, a marcat nouă goluri în 33 de partide.

Ionuţ Radu a apărat sezonul trecut la Genoa, echipă care îl deţine pe portar în coproprietate cu Inter. Gruparea din Milano nu doreşte să-l readucă acum pe Radu pe Giuseppe Meazza, deoarece ar fi doar rezerva lui Samir Handanovici. În acelaşi timp, Inter nici nu vrea ca portarul naţionalei de tineret a României să iasă din sfera de influenţă "nerazzura", printr-un transfer definitiv la un alt club, aşa că ar prefera ori să rămână la Genova, ori să fie împrumutat la o altă grupare din Serie A. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.