Tehnicianul echipei ACS Poli Timişoara, Ionuţ Popa, a declarat, luni, că formaţia sa nu se mai poate gândi la accederea în play-off, după eşecul cu gruparea Concordia Chiajna, scor 3-0, în etapa a XIV-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Noi am ratat, am dat şi bară şi pe lângă. Am tras un semnal de alarmă că lotul este mai slab, nu avem un atacant, azi a trebuit să improvizez. Anul trecut mă jucam cu atacanţii, acum nu am nimic. Ne-am luat adio de la play-off, nu poţi cu 13-14 jucători să ajungi acolo. Am întâlnit o echipă motivată, joacă pe bani frumoşi. Noi avem o situaţie mai grea, ANAF ne-a luat banii, la noi nu se poate finanţa, la alţii se poate. Astea sunt probleme care macină vestiarul, jucătorii mereu se gândesc dacă vor lua salariul. Restanţele sunt de două luni, dar ne gândim pe viitor ce se va întâmpla. Ieri la UTA cu ASU au fost mii de oameni, la noi au fost 48 înainte de meci", a declarat Ionuţ Popa la Digisport.

Formaţia Concordia Chiajna a obţinut a patra victorie consecutivă în Liga I, după ce a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa ACS Poli Timişoara, în etapa a XIV-a.

Golurile au fost marcat de Claudiu Bumba, în minutele 28 şi 80 şi Paul Batin, în minutul 83.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.