Tehnicianul echipei Dinamo, Ionel Gane, a declarat, marţi, la Digi Sport, că l-a întâlnit întâmplător cu Pablo Cortacero şi acesta i-a spus că situaţia financiară se va rezolva. Gane i-a spus lui Cortacero că nu ştoe nimic şi că situaţia este gravă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt foarte preocupat de perioada care urmează, ne reunim duminică. Nu mi-a zis niciun jucător că nu s-ar prezenta. Eu cred că se vor prezenta la reunire, nu ştiu să fi semnat vreun precontract cu alte echipe. M-am întâlnit cu Pablo Cortacero la hotel, total întâmplător. Mi-a zis că ştie că a fost dificil şi că va rezolva, dar i-am spus că nu ştie absolut nimic, că situaţia e gravă şi va fi şi mai gravă, dacă nu va rezolva rapid lucrurile. A zis că a venit în România să facă acea mărire de capital, iar banii ar intra până la 31 decembrie. Până acum, nimic, n-am luat niciun ban de sărbători. Ar trebui să ne spună şi nouă cineva ce se întâmplă”, a spus Gane.

Tehnicianul a precizat că el va rămâne la Dinamo atât cât se poate. “Nu ştiu ce aş face dacă ar fi doar câţiva jucători la reunire, situaţia e de aşa natură. Am vorbit doar cu domnul Eftimescu şi cu suporterii, cam atât. Eu o să rămân, am sprijinul suporterilor, trebuie să rămân până când se poate”, a adăugat Gane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.