Antrenorul FC Dinamo, Ionel Gane, consideră că punctul obţinut la Pipera, în meciul cu FC Voluntari nu ajută cu nimic echipa lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu sunt mulţumit, pentru că ultimele 30 de minute am forţat cât am putut, dar nu am reuşit să dăm gol. Asta e o problemă a noastră de câteva etape. Am început meciul bine, am reuşit să dominăm, să controlăm prima repriză, am marcat un gol foarte frumos, prin Steliano Filip. Ei au început mai bine a doua repriză, au egalat, după ce au luat cartonaşul roşu am forţat şi am avut patru ocazii mari. Puteam să şi pierdem pe unele contraatacuri, atunci când noi am riscat să dăm gol. Am jucat cu trei fundaşi centrali pentru că în ultimele meciuri am suferit în zona centrală. Am încercat să mă acopăr mai bine acolo, eu cred că nu a fost rău, mai ales în prima repriză. Nu am găsit însă soluţii în atac, mă refer la atacanţi care să dea gol. Răuţă a spus că a simţit o contractură, sper să nu fie mai mult de atât. E un punct care nu ne ajută foarte mult, în situaţia în care suntem, dar trebuie să luptăm în continuare şi să câştigăm următorul meci acasă, cu FC Argeş. Altfel ne facem viaţa din ce în ce mai grea", a declarat Gane, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

În schimb, pentru secundul lui Bogdan Andone, Vasile Maftei, rezultatul meciului a fost unul echitabil. El spune că punctul obţinut este unul valoros.

"Până la urmă, după aspectul jocului, cred că este un punct câştigat, deşi în repriza a doua am fi putut să marcăm şi golul al doilea. Am avut câteva contraatacuri şi din păcate lipsa de concentrare la finalizare a făcut ca să nu marcăm şi golul al doilea. Foarte bine puteam să pierdem jocul pe final, dacă portarul nostru nu ar fi avut o intervenţie 1-1 cu atacantul celor de la Dinamo. Paradoxal, am jucat mai bine când am rămas în zece oameni. În prima repriză, am început jocul puţin crispaţi, am făcut multe greşeli, nu am jucat ceea ce trebuia să jucăm, până la urmă prima repriză a fost echilibrată, nici ei nu au pus foarte mari probleme. Au avut şutul lui Filip, foarte frumos, în rest nu au pus mari probleme. Per total, dacă facem o analiză, rezultatul este echitabil, La pauză, am vorbit cu Bogdan (n.r. - Andone, care nu a stat pe bancă), ne-a explicat ceea ce trebuie să facem, am schimbat şi puţin sistemul, am intrat foarte bine în repriza a doua şi am reuşit să marcăm. Trebuie să fim mulţumiţi că am reuşit să egalăm şi, jucând în inferioritate numerică, am reuşit să nu luăm gol. Până la urmă, e un punct care va conta la finalul campionatului, cred eu. (n.r. - despre eliminarea lui Ivanov) Trebuie să-l înţelegem, sunt frustrări, e clar că nu i-a ieşit jocul astăzi şi poate şi din cauza asta a avut această reacţie. Se poate întâmpla. Şi noi când am jucat am avut astfel de ieşiri", a declarat Maftei.

FC Voluntari a remizat, scor 1-1 (0-1), în meciul disputat, luni, pe teren propriu, cu Dinamo, în etapa a XXVI-a a Ligii I. De la gazde, mijlocaşul Antoni Ivanov a fost eliminat, în minutul 60, după o altercaţie cu Steliano Filip.

Au marcat: Betancor '52 / Steliano Filip '19.

După acest rezultat, Dinamo şi FC Voluntari se menţin pe locurile 13 şi 14, cu 27, respectiv 25 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.