Patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, a declarat că victorie echipei sale în meciul cu Viitorul, cu 3-0, a fost un răspuns faţă de comportamentul "mai mult decât dement" al jucătorilor pregătiţi de Gheoghe Hagi la partida din tur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost răspunsul nostru la partida din turul campionatului - dacă vă amintiţi, că văd că nu prea mai vorbiţi de ea - care cred că ar trebui să ia cu brio locul I la nesimţire, la lipsă de bun simţ, după cum ne-au înjurat jucătorii, cum au dat gol după ce noi dădusem mingea afară, în minutul 93. A fost răspunul băieţilor faţă de acel comportament mai mult decât dement, practicat de toţi cei de la clubul Viitorul. Noi nu ne răzbunăm, le-am dat un răspuns fotbalistic la o treabă care a ţinut strict de obraz, de bun simţ, de lipsă de fair-play", a declarat Niculae, după meciul cu Viitorul.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Begue ’29 şi Alibec ’51, ’65.

În minutul 43, de la FC Viitorul a fost eliminat Kuipers. El a primit direct cartonaş roşu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.