Preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş, Ioan Mărginean, a declarat, joi, că soluţia ca Liga I să se termine în Antalya nu este deplasată, ţiând cont de faptul că grupările române au primit oferte foarte avantajoase pentru a-şi muta cantonamentele în Turcia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din punct de vedere economic, o să vi se pară ciudat, dar asta este ce se întâmplă în Turcia la ora actuală: 97 la sută dintre contractele turistice ale hotelurilor din Antalya au fost reziliate. Atunci patronii de acolo au găsit o variantă să invite inclusiv federaţia turcă să-şi desfăşoare campionatul acolo, în stare de carantinare, cu fiecare echipă într-un hotel, cu toate condiţiile, de la medic, masă, recuperare, la un preţ extraordinar de 40 de euro. Eu am primit o ofertă personală, având în vedere că merg de 20-30 de ani în Antalya, cu 30 de euro all-inclusive: teren de antrenament, îţi spală echipamentul, refacere, sală de forţă, sală de conferinţe, tot ce vrei la dispoziţie. Am fost impresionat că şi televiziunile au fost de acord cu această propunere. Trebuie să facem un business plan. Ne vom cantona într-un hotel cu totul la dispoziţie. Având în vedere că ni se pune de la Cluj un charter cu 191 de locuri, în care sunt covins că încăpem şi noi, şi CFR şi cei de la Sibiu, pe noi ne avantajează. Ieşim toţi bine", a declarat Mărginean, la ProX, care a precizat că şi pregătirea dinaintea reluării meciurilor poate fi efectuată în Antalya.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, miercuri, că într-o videoconferinţă cu reprezentanţii celor 14 cluburi din Liga I s-a discutat o propunere ca eventualul final al competiţiei să se joace în Antalya. Liga a precizat că urmează ca propunerea să fie analizată juridic şi că este “un plan de avarie”, opţiunea forului fiind ca sezonul să se încheie în România.

Din play-off-ul Ligii I mai sunt de jucat opt etape, iar din cel al play-out-ului, 12.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.